Startside og Portal

PUMA lanserer evoTouch i Blackout & Whiteout

Tidligere i år kunne PUMA avsløre den nye, innovative siloen evoTouch. Nå har de endelig utvidet kolleksjonen med ikke bare én, men to nye fargepaletter. Du finner begge de nye stilene på Unisportstore.no

Puma evoTouch er designet for å gi deg den ultimate ballkontroll og kombinerer en overdel i kenguruskinn med den kjente høye ankelen som ble introdusert av Nike før 2014 World Cup.

Med den nylige lanseringen leverer Puma to lekre sko i helsvart og helhvit, kun avbrutt av stilige oransje detaljer.

I følge Puma vil Pumas evoTouch snu markedet for fotballsko i skinn på hodet. evoTech tilbyr en lettere og raskere løsning for spillere som ønsker seg en fjærlett og innovativ sko, men også fordelene ved klassisk skinn. Fotballskoen har en unik konstruksjon hvor Puma fokuserer på ballfølelse ved å jobbe seg fra innsiden og ut i stedet for å starte på utsiden. PUMAS innovasjonsteam har fokusert på hva foten trenger og hva den ikke trenger før de startet arbeidet med overdelen. Resultatet er en fotballsko som forsterker og oppfordrer til det kreative spillet som gjør at spillere som Fàbregas, Verratti og Cazorla alltid ligger foran konkurrentene.

PUMA har klart å kombinere de tradisjonelle elementene som er viktig for ballfølelsen ved å bruke skinn, mens moderne materialer gir en fantastisk passform, stabilitet og kontroll. Alt dette kommer i en fotballsko som ser utrolig bra ut. Du kan kjøpe skoen med de siste fargepaletten på Unisportstore.no.